Bel ons: (+32) 11 37 19 24

Mani Mixes – de ideale superfood snack voor de actieve man of vrouw

Als actieve man of vrouw ken je het wel: het moment waarop je even nood hebt aan een gezonde snack. Misschien pauzeer je even tien minuten tijdens een intense wandeling, heb je net de nodige baantjes gezwommen of ben je net klaar met een stevige sessie in de gym. De noten- en bessen mixes van Mani zijn dan een ideale snack, samengesteld uit verschillende “superfoods”. Je kan de handige verpakking eenvoudig meenemen in je sporttas, of op zak houden.

Je kan de Mani producten exclusief in onze webshop terugvinden.

Pauze tijdens de workout? Probeer de Mani Mixes voor een gezond tussendoortje

Pauze tijdens de workout? Probeer de Mani Mixes voor een gezond tussendoortje

Mani Mixes zijn gezond én lekker

De Mani mixen zijn een combinatie van natuurlijke ingrediënten zoals noten, bessen of goji-bessen, samengebald in een handige verpakking van 50 gram. Elke portie is rijk aan vezels en bevat tot 90% van de aanbevolen hoeveelheid van vitamine E. Daarnaast zijn ze allemaal ook gewoon erg lekker. Bovendien zijn ze arm aan schadelijke transvetten en word er geen zout of suiker toegevoegd. De mixen zijn (net zoals al onze producten) honderd procent natuurlijk, en bevatten geen bewaarmiddelen.

Afwisseling? Geen probleem

Als sporter vind je routine belangrijk. Dat hoeft niet te betekenen dat je altijd moet kiezen voor een saaie, droge proteïnebar. Je kan kiezen uit drie verschillende Mani mixes, die je kan gebruiken als vervanger, of als aanvulling.

  • Mani Super Berries is een combinatie van noten met goji-bessen
  • Mani Sweet Cocktail is een mix van onder meer noten met ananas, voor een zoete toets.
  • Mani Berry & Nuts combineert noten met de goji-bessen én veelbessen, om tot een gezonde mix te komen.

Wat ze – naast de noten – allemaal gemeen hebben, is dat ze gezond, voedzaam én gemakkelijk mee te nemen zijn. Zo blijf je nooit op je honger zitten tijdens of na je inspanningen.

Je kan de Mani producten exclusief in onze webshop terugvinden.